Väärikale tiitlile kandideerisid ka Valgamaa inimesed

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaitseliitlane ja abipolitseink Heldur Tellmann on teada-tuntud tegija kogu maakonnas. Mees on tulihingeline vabatahtlik, kuna selline tegevus on tema hinnangul nii vajalik kui pakub rahulolu.
Kaitseliitlane ja abipolitseink Heldur Tellmann on teada-tuntud tegija kogu maakonnas. Mees on tulihingeline vabatahtlik, kuna selline tegevus on tema hinnangul nii vajalik kui pakub rahulolu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Pühapäeval, 11. jaanuaril kuulutasid Kaitseliidu ülem brigaadikindral Meelis Kiili ja Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming kaitseministeeriumi saalis Tallinnas välja aasta kaitseliitlase ja naiskodukaitsja nimed.

Kaitseliidu Valgamaa malev esitas aasta kaitseliitlase tiitlile Heldur Tellmanni.

Maleva esitatud iseloomustuse kohaselt on ta suutnud keeruliste olukordade kiuste, kus koosseisus olevad mehed on igapäevaselt laiali üle terve maailma ja elanike arv pidevalt väheneb, hoida üksikkompanii mehitatuna ja tegevusvalmina. Pealikuna on Tellmann olnud isikliku eeskujuga nakatav, rõõmsameelne ja samas igas olukorras rahulikuks jääv. Ta on aktiivne kaitseliitlane, abipolitseinik, ettevõtja ja pereisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles