Pallurid pakkusid põnevat mänguelamust

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jurijs Aleksejevsit (nr 11) jagus platsil igale poole. Nii kolmepunktijoone taha kaugvisete tegemiseks kui korvi alla palli pärast võitlema.
Jurijs Aleksejevsit (nr 11) jagus platsil igale poole. Nii kolmepunktijoone taha kaugvisete tegemiseks kui korvi alla palli pärast võitlema. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Kolmapäeval pidas Valga / Maks & Moorits aasta esimese kodusaalimängu Balti korvpalliliigas, kui külas oli Prienai klubi Leedust.

Kohtumise esimestest sekunditest pani kodumeeskond kiire tempo peale ning alustas kaugvisete kontserti. Pea iga mees, kes kolmepunktijoone taha sattus, palli sealt teele saatis. Kui esimesest veerandajast oli kuus minutit mängitud, näitas tablool valgalaste poolelt vaadatuna 26 : 6.

Enne lühikest puhkust tõmmati aga mängutempo maha ja lasti vastastel samuti lihtsamalt korvi alla saada ning enne teisele veerandajale vastu minekut oli mänguseis 28 : 15 Valgale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles