Soolokontsert täitis saali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muusikakooli vilistlane Karmen Rõivassepp astus kolmapäeva õhtul muusikakooli saalis üles soolokontserdiga, kus tema lauluesitust toetas muusikakooli õpetajatest ja vilistlasest koosnev saatebänd. Esinejate hea sünergia pälvis toreda kaasaelamise ja tugeva aplausi.
Valga muusikakooli vilistlane Karmen Rõivassepp astus kolmapäeva õhtul muusikakooli saalis üles soolokontserdiga, kus tema lauluesitust toetas muusikakooli õpetajatest ja vilistlasest koosnev saatebänd. Esinejate hea sünergia pälvis toreda kaasaelamise ja tugeva aplausi. Foto: Arvo Meeks

Kolmapäeval esines Valga muusikakoolis õppeasutuse vilistlane, mullu Taanis Aarhusi muusikakooli lõpetanud Karmen Rõivassepp, kes praegu Taanis muusikaõpetaja ametit peab.

Kontserti «Tere tulemast koju» olid vaatama tulnud Karmeni sugulased, tuttavad ja sõbrad, lisaks lihtsalt džässihuvilised – kokku pea saalitäis rahvast. Esitusele tuli kümmekond džässistandardit.

Noor laulja, muusik, arranžeerija ja helilooja võlus publikut vaba, vahetu ja südamliku ning väga professionaalse lauluesitusega. Head pillimänguoskust näitas sooloetteastetega ka muusikakooli õpetajatest ja vilistlasest koosnev Karmeni saateansambel koosseisus Evald Raidma, Mati Mölder, Kristo Joosep ja Sven Udras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles