Tasuta liin toetab Kääriku arengut

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil Kääriku suusarada. Foto on illustreeriv
Pildil Kääriku suusarada. Foto on illustreeriv Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Otepää vallavalitsus kuulutas eelmise aasta lõpul välja riigihanke Otepää vallasisestel bussiliinidel vedaja leidmiseks. Riigihankele esitas parima pakkumuse AS Go Bus. Otepää vallasisene liin Otepää–Kääriku–Otepää on uuest aastast kõigile reisijatele tasuta.

Alates 1. jaanuarist jätkas Otepää vallasisest sõitjate vedu liin nr 73 Otepää–Kääriku–Otepää. Liin on töös esmaspäevast reedeni, välja arvatud riigipühad, väljumistega kell 6.40 ja 17.15 ning teisipäeval ja reedel, välja arvatud riigipühad, väljumisega kell 10.00 (sama graafik, mis siiamaani). Senine liin nr 75 Otepää–Truuta–Otepää tuli reisijate puudumise tõttu kahjuks sulgeda.

Tasuta sõit on mõeldud kõikidele liini nr 73 kasutajatele, mitte ainult Otepää valla elanikele. «Bussiliini saavad kasutada nii vallakodanikud kui ka Käärikul sportimas käijad. Oleme otsustanud pakkuda tasuta sõidu võimalust ka meie külalistele ning toetame sellega Kääriku kui Eesti spordi treeningukeskuse arengut,» sõnas vallavanem Kalev Laul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles