Veetüli Pukas kogub taas tuure

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on probleemne kaev. Gomab Mööbli esindaja kontrollib, miks juhe elektriposti otsast kaevu suundub.
Pildil on probleemne kaev. Gomab Mööbli esindaja kontrollib, miks juhe elektriposti otsast kaevu suundub. Foto: Gomab Mööbel

Aasta lõppemisega lõppes ka puurkaevu rendileping Puka valla ja ASi Valga Gomab Mööbel vahel. Kui aga mööblivabriku asjamehed esmaspäeval vara üle võtma läksid, ootas neid ees üllatav pilt.

Gomabi tehnikajuht Indrek Kuhi, kes tehase poolelt oli Puka tsehhi asjaajaja ja varade eest vastutaja, rääkis, et kuna leping sai läbi, läksid tema ja kolleeg kaevu koos pumbajaamaga vastu võtma. «Avastasime, et teise kaevu lähedusse on tekkinud elektripost, mida varem seal ei olnud. Postist kaevuni oli veetud elektrijuhe.»

«Pukas on meil kaks kaevu, nimetagem neid tinglikult kaev 1 ja kaev 2. Kõik, mis puutub senisesse vee müüki, on seotud olnud kaevuga 1. Sellele on taotletud ja kogu kasutusaja jooksul välja antud vee erikasutusluba,» täpsustas Valga Gomab Mööbel ASi juhatuse liige Ulvi Üpraus. See tähendab, et kaevust on lubatud inimestele kõlblikku vett müüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles