Oduvantšikud tähistasid jõule kontserdiga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeva õhtupoolikul täitus Valga kultuurikeskuse saal rahvaga.Valga Pensionäride Liidu vene grupi tantsu- ja lauluansambel Oduvantšiki pidas sõpradega jõulupidu.

Ikka ja jälle saan toreda üllatuse osaliseks,  kui näen suurt rahvahulka, kes tulnud vaatama Oduvantšikute esinemist.Nii oli ka seekord, kui Valga kultuurikeskuse teatrisaali oli kohale palju  laulu- ja tantsuhuvilisi.Saalis võis märgata nii noori kui eakaid, nii venelasi, eestlasi, lätlasi kui ka ukrainlasi.

Kuna kohale olid kutsutud ka ansambli sõbrad, siis oli kontsert lausa rahvusvaheline.Lauldi eesti, vene, läti ja ukraina keeles.Kontserdi juhatas sisse  kirikukellade helin.Üritusega tähistati õigeusu jõulupühi. "Jõulude ajal tehakse ikka sugulastele ja sõpradele kingitusi. See kontsert on meie kingitus Teile kõigile," sõnas üritust sisse juhatades Valga vene pensionäride juht ja Oduvantšikute eestvedaja Galina Babitš.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles