Näitus rändab Lüllemäelt Valka

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näitus rändab Lüllemäelt Valka.
Näitus rändab Lüllemäelt Valka. Foto: Kristiina Porila

Valga kultuuri- ja huvialakeskuses avatakse 7. jaanuaril kell 17 Eesti vaimse kultuuripärandi nimistut tutvustav rändnäitus «Pärand elab!». Avamisel räägib elavast pärandist Valga muuseumi teadur Priit Riemann. Kodukultuuri ringi lapsed näitavad kolmekuningapäeva teemalist etendust.

5. detsembrist 5. jaanuarini oli näitus Lüllemäel Karula valla kultuuri- ja huvialakeskuses. «Näituse Lüllemäele jõudmise eest tuleb tänada Karula valla kultuuritöötajat Ene Kaasi, kes soovis, et kohalik rahvas sellest osa saaks. Kaas korraldas ka näituse avamise läbiviimise,» rääkis Valgamaalasele rahvakultuuri keskuse vaimse pärandi spetsialist Kristi Grünberg.

Ene Kaas ise jäi näituse vastuvõtuga Lüllemäel väga rahule. «Meil läks väga hästi. Eriti uhke oli näituse avamine. Soovitan ka valgalastel või maakonnakeskusse sattujatel väljapanek üle vaadata, võimaluse korral minna kohe avamisele, kus saab teoks ka näituse tutvustus.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles