Aasta algus tõi rohkesti konflikte

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Sakala/Scanpix

Vana-aastaõhtul kell 22.18 teatati politseile, et Valgas Sepa tänava korteris on läinud kakluseks. Politsei selgitas välja, et füüsilist vägivalda siiski ei olnud, vaid osapooled olid omavahel sõnelema läinud.

42 minutit pärast südaööd sai politsei teate, et Pärna puiesteel rünnati 18aastast noormeest selja tagant ning tekitati lahtine haav. Mehel ründajat näha ei õnnestunud. Kiirabi toimetas kannatanu traumapunkti.

Kell 3.10 tuli teade, et Pikal tänaval lõi peretüli käigus mees naist. Politsei selgitas välja, et tüli mõlemad osapooled olid tarvitanud alkoholi ning füüsilist vägivalda tegelikult ei olnud.

Umbes tunni aja pärast tuli politseile juba järgmine väljakutse teatega, et Heina tänaval on purjus mees märatsema hakanud. Politsei toimetas mehe arestimajja kainenema.

Kell 5.13 teatati, et Petseri tänaval on alkoholi tarvitanud mees muutunud pere suhtes vägivaldseks. Patrulli saabudes selgus taas, et vägivalda ei tegelikult ei olnud ja politsei abi ei vajata.

Aasta esimese päeva hommikupoolik oli rahulik, kuid 14 minutit pärast keskpäeva teatati politseile, et eelneva õhtu ja öö jooksul on tungitud Mäe tänava majja ja varastatud toiduaineid.

Kell 22.56 sai politsei teate, et Peetri tänaval on 36aastane mees kukkunud või tõugatud alla teise korruse rõdult. Patrulli saabudes selgus, et mees oli teadmata asjaoludel ise aknast alla hüpanud. Kiirabi toimetas mehe haiglasse kontrolli, väliseid vigastusi tal polnud. Juhtunu asjaolud on väljaselgitamisel.

16 minutit enne südaööd aga tuli teade, et Hummuli alevikus on 36aastast naist löödud noaga kulmu piirkonda. Lööja oli väidetavalt naise endine elukaaslane. Kiirabi andis kannatanule esmaabi. Esialgu ei soovinud kannatanu väidetava lööja vastu avaldust esitada.

Veel teatati uue aasta esimesel päeval politseile, et Valgas Sepa tänava korteris ründas 39aastane mees 38aastast elukaaslast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles