Aasta esiklapse emme: tahtsingi teist poega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgalastele Katrin Blaubergile ja Kristjan Augvale algas uus, 2015. aasta rõõmustavalt. Nimelt sai pere täiendust ja aasta esimesel päeval nägi Valga haiglas ilmavalgust pisike poisslaps.
Valgalastele Katrin Blaubergile ja Kristjan Augvale algas uus, 2015. aasta rõõmustavalt. Nimelt sai pere täiendust ja aasta esimesel päeval nägi Valga haiglas ilmavalgust pisike poisslaps. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Juba kuuendat aastat järjest sai Valga haiglas aasta esmasündinu au endale poisslaps. Tänavune esimene beebi sündis 1. jaanuaril kell 22.15 ja on pere teine laps. 

Kui Valgamaalase esindus eile hommikupoolikul haigla sünnitusosakonda jõudis, magas tilluke mustapäine põnn rahulikku beebiund. Ema, 28aastane elupõline valgalane Katrin Blauberg oli rõõmus ja õnnelik. «Poja oli perre oodatud ja planeeritud laps. Kaalus kolm kilo ja 525 grammi ning oli 52 sentimeetrit pikk,» tutvustas elevil ema päevakangelast.

Sünnitus oli ema sõnul kiirem kui eelmine üheksa aastat tagasi. «Uusaastahommikul kella poole kuue paiku hakkasid esimesed valuhood pihta. Kell seitse õhtul tulin haiglasse, palatist läksin välja kell pool kümme ja neljakümne viie minuti pärast oli poiss juba sündinud,» kirjeldas ema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles