Vutipoisid lõpetasid aasta edukalt

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastalõpu D2-vanusegrupi poiste turniiri lõpetasid Valga noored pallurid kolmanda kohaga. Parimaks väravavahiks turniiril valiti Valga väravalukk Sten Kangur (esireas vasakult esimene).
Aastalõpu D2-vanusegrupi poiste turniiri lõpetasid Valga noored pallurid kolmanda kohaga. Parimaks väravavahiks turniiril valiti Valga väravalukk Sten Kangur (esireas vasakult esimene). Foto: Erakogu

Esmaspäeval avas Triobeti aastalõputurniiri eelviimase mängupäeva D2-vanuseklassi poiste turniir. 16 võistkonda oli jagatud nelja alagruppi, mille võitjad selgitasid kohamängudega välja turniiri võitja.

D-alagrupis mängis ka Valga FC Warriori võistkond. Kolmest alagrupi mängust võitsid valgalased kaks ning tagasid sellega endale grupis esimese koha ning edasipääsu poolfinaali. Poolfinaalis läksid Valga poisid vastamisi Kiviõli FC Irbisega, kellega mängiti 1 : 1 viiki. Penaltiseerias tuli Warriori poistel kahjuks 2 : 3 vastastele alla vanduda.

Kohamängudes said nad omale vastu Viimsi FCF MRJK, kellega mängiti väravateta viik ja jällegi ootas ees penaltiseeria. Seekord aga oli jalgpallijumal Valga poistega ning 3 : 2 võideti turniiri kolmas koht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles