Spordivedurid ammutasid teadmisi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Vahetult enne jõulupühi korraldas Valga linnavalitsus spordiklubidele motivatsiooni- ja arengukoolituse, andis teada linnavalitsuse avalike suhete spetsialist. 20. detsembril oli Valga spordihalli kogunenud Eesti tuntud spordiklubide tegevjuhtide nõuandeid kuulama nii Valga linna kui maakonna spordiklubide eestvedajaid ja treenereid kui ka teisi spordihuvilisi.

Linnavalitsuse spordi- ja noorsootöö vanemspetsialisti Marten Lombiotsa sõnul saadi seitse tundi kestnud koolitusel hea ülevaade spordiklubi või -organisatsiooni juhtimisest. «Osalejad jäid koolituspäevaga väga rahule. Hea meel on, et spordiklubide tuntud tegijad nõustusid veel aasta lõpu kiirete asjatoimetuste vahel leidma aega koolitamiseks,» sõnas Marten Lombiots.

Meediasuhtluse ja spordi rahastamise teemal tegi ettekande Tartu JK Tammeka tegevjuht Kalle Paas. Ta kutsus üles klubisid tegema koostööd lastevanematega ning kaasama tegevustesse vabatahtlikke.

Turundusest rääkis korvpalliklubi TÜ Rock ja Tartu Ülikooli akadeemilise spordiklubi turundusspetsialist Ivo Hunt, kes tuletas meelde turunduse lihtsad valemid, kuidas üritusi ja organisatsiooni lihtsalt kuid efektiivselt pildile tuua. Ta andis ka ülevaate, kuidas TÜ Rockis turundust tehakse, ning jagas põnevaid kogemusi.

Päeva lõpetas endine Eesti koondise bowling`umängija ning Eesti Veeremängu Liidu bowling`usektsiooni juhataja ning Tartu Funbowlingu omanik Priit Alep. Alep tegi väga emotsionaalse etteaste, kus motiveeris spordi eestvedajaid eesmärke seadma, unistama ning tegema kõvasti tööd laste ja noortega, sest tubli töötahe on suurema väärtusega kui talent, kes ei taha vaeva näha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles