Ausäras hiilgasid tegusad spordi- ja kultuurivedurid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi elutööpreemia sai kauaaegne õpetaja, pühendunud kultuurihoidja ja traditsioonide looja Endla Miske Hummulist.
Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupi elutööpreemia sai kauaaegne õpetaja, pühendunud kultuurihoidja ja traditsioonide looja Endla Miske Hummulist. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kuigi reedel oli väljas pori ja sadas uduvihma, tekkis Valga kultuurikeskuse saali sisenedes jõulutunne. Lava oli ehitud kaunisse talverüüsse. Lumised kuused, lumepallid ja põlevad tulekerad tekitasid üleva meelolu.

Austamisõhtul anti üle Valgamaa Spordiliidu ja Eesti Kultuurikapitali Valgamaa ekspertgrupi 2014. aasta preemiad ja tunnustati tegusaid noori.

Valgamaa aasta teoks kuulutati võidupüha paraad Valgas. Tunnustuse võttis vastu Kaitseliidu Valgamaa maleva pealik Tõnis Org oma meeskonnaga. Neile anti üle maavalitsuse tänukiri, lilled ja kingitus ajalehelt Valgamaalane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles