Valmis video rõõmsast Valgamaast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülla Tamm
Ülla Tamm Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga maavalitsuse tellimusel valmis video «Rõõmus Valgamaa». Sellega tahetakse öeldakse, et pole vahet kui vana või noor sa oled, mis elukutsel töötad, kus elad ja milline on sinu sotsiaalne kindlustatus, sest väga palju on meie endi teha, et olla õnnelik. Olenemata sellest, kus oled, on tähtis olla õnnelik just siin ja praegu.

Videoklipp oli mõeldud maakonna tänuürituseks «Valgamaa parim» ning esmaesitlus toimus 19. detsembril eelmainitud galal Valga kultuuri- ja huvialakeskuses, edastas Valga maavalitsuse avalike suhete juht.

«Kuna Tankla noortele meeldivad väljakutsed ning põnevad ideed, siis »Happy« pakkumise kaalutlemine ei võtnud kaua aega,» kommenteeris video valmimist Ülla Tamm.

Tema sõnul oli Timo Arbeiteril varasemalt endal mõtetes, et võiks Valgamaal ka inimesed tantsima panna ning näidata, et tegelikud oleme õnnelikud ja meeldib Valgamaal elada. «Kuid töö ja aeg teevad omad korrektuurid ning seetõttu oligi asi ka veninud. Maavalitsuse pakkumine tuletas kunagise idee meelde ning oli võimalus Happy ära teha.»

Tamm nentis, et nagu ikka, on meie ümber nii avameelseid ning julgeid inimesi, kuid ka neid, kes ei soovi mingil juhul kaamera ette sattuda. «Peale mõne tantsu filmimist oli endalgi veel tükk aega hea tuju, sest inimesed on nii loovad. Vahet ei ole kus elad, kas linnas või väikeses külas, nautida tuleb ikka igat päeva ja see eriliseks teha.»

Valga maavalitsus tänab kõiki, kes andsid oma panuse video valmimisele. Selle idee autor on Kaja Mõts Valga Maavalitsusest. Montaaži tegi Matthias Markus. Operaatorid olid Timo Arbeiter, Matthias Markus, Paul Poderat, Reio Raudheiding ja Ülla Tamm. Muusika on Pharrell Williamsi loost «Happy».

Video valmimist rahastas siseministeerium.

Vaata videot: http://www.youtube.com/watch?v=R4FLNK5qNus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles