Õnnetuses sai viga kaks noort inimest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Valgamaal 21. detsembril
Liiklusõnnetus Valgamaal 21. detsembril Foto: Politsei

Politsei andis teada, et 21. detsembril kella 15.30 ajal toimus liiklusõnnetus Valga maakonnas Sangaste-Tõlliste tee 4,7 kilomeetril.

34aastane Romet kaotas seal esialgsetel andmetel sõiduauto Volkswagen Passat üle juhitavuse ja kaldus lauges paremkurvis vasakule poole teelt välja kraavi.

Politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak ütles Valgamaalasele, et õnnetuse hetkel viibis sõidukis neli inimest. Tagaistmel istunud 15aastane Kadri ja 14aastane Karina toimetati terviskontrolliks Valga haiglasse.

"Politsei selgitas välja, et autot juhtinud Romet oli kaine ning kõik autos viibinud isikud kasutasid turvavarustust nõuetekohaselt, samuti vastasid sõiduki rehvid nõuetele. Kontrollimise ajal oli tee sündmuskohal sõidukorras, kuid juhi sõnul oli tee eelnevalt olnud libe," edastas pressiesindaja.

Tagaistmel istunud 15aastane Kadri ja 14aastane Karina toimetati Valga haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles