Laste kingisoovid saavad täidetud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulude ajal on siginat-saginat täis ka Taheva ja Kurepesa asenduskodud, kus toimuvad peod, jooksevad ringi päkapikud, külla tuleb jõuluvana kingipakkidega ja veel hulk toredaid sõpru.
Jõulude ajal on siginat-saginat täis ka Taheva ja Kurepesa asenduskodud, kus toimuvad peod, jooksevad ringi päkapikud, külla tuleb jõuluvana kingipakkidega ja veel hulk toredaid sõpru. Foto: Rein Säinas

Jõulukuu on heategevuskuu ning abivalmis inimeste pilgud pöörduvad ka lastekodude poole. Valga Kurepesas ja Taheva asenduskodus käib detsembris rohkelt külalisi ning kohale saabub hulk kingipakke.

«Sel aastal on meie jõulupidu veidi teistsugune kui tavaliselt. Külla tuleb JJ Street tantsuklubi, kes esineb ise ja võtab tantsutuurid üles ka koos lastega. Tulemata ei jää jõuluvanagi,» rääkis asenduskodu Kurepesa juhataja Marika Drenkhan.

Örje koguduse liikmed Norrast on asenduskodu kasvandikke toetanud aastaid. Igal suvel korraldavad nad Valgas kolmepäevase suvelaagri, kus osalevad Kurepesa lapsed koos Jaanikese kooli õpilastega. «Jõulude puhul on nad tänavu teinud meile rahalise kingituse, mille kasutamise lapsed kasvatajatega ise paika panevad: ostavad kingitusi, osalevad mõnel üritusel või külastavad kino,» selgitas juhataja. Lisaks saatis kogudus riideid ja jalatseid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles