Käval jäi võõrsil vastasele alla

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga käsipalliklubi Käval treeneri Andris Uibo sõnul pole praegu treeneritele võimaldatav palk piisav, et oleks võimalik juurde palgata abikäsi, kuna nii madala palga peale on raske inimesi leida.
Valga käsipalliklubi Käval treeneri Andris Uibo sõnul pole praegu treeneritele võimaldatav palk piisav, et oleks võimalik juurde palgata abikäsi, kuna nii madala palga peale on raske inimesi leida. Foto: Erakogu

Kolmapäeval, 17. detsembril pidas Valga Käval Viljandi spordihoones oma selle aasta viimase käsipalli meistriliiga mängu, kui kohtuti Viljandi HC meeskonnaga.

Sellel hooajal on Valga Viljandiga korra juba mänginud ning toona jäädi kaheksa väravaga vastastele alla. Seegi kord alustas kohtumist paremini Viljandi, minnes kohe 3 : 0 juhtima. Mängu iseloomustasid viljandlaste kiirrünnakud, mis paraku ka mängu saatuse ära otsustasid. Esimese poolaja võitsid võõrustajad 19 : 13.

Teine poolaeg jätkus kodumeeskonna juhendamisel ning Viljandi HC sai külalistele oma mängutempot peale suruda. Kui Kävalil oli kaitses suuri probleeme, siis rünnakutega tuldi täitsa ootuspäraselt toime. Kävali treeneri Andris Uibo sõnul oli Viljandi HC heas hoos ja raske oleks olnud midagi enamat loota. Mängu lõpptulemuseks kujunes 39 : 24.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles