Kontserdi tulu läheb soojendusseadme ostuks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmanda heategevuskontserdiga plaanitakse Taagepera kirikule kogutava raha eest osta soojendusseade. Annetuste toel on varem muretsetud kirikule küünlaalus ja altarilinad.
Kolmanda heategevuskontserdiga plaanitakse Taagepera kirikule kogutava raha eest osta soojendusseade. Annetuste toel on varem muretsetud kirikule küünlaalus ja altarilinad. Foto: Marko Saarm / Sakala

Pühapäeval kell 14 on inimesed oodatud Taagepera kirikusse heategevuskontserdile «Mu meel unus mägede taha ...». Tänavu korjatakse raha kiriku soojendusagregaadi soetamiseks.

Kontserdi korraldaja, Taagepera koguduse liikme Ülle Juhi sõnul on kirikukogudus küll väike, kuid hästi tegus, kirik on kenasti hooldatud ja eestvedajad armsad inimesed.

Austuse kiriku ja selle tegemiste vastu sai Juht kaasa lapsepõlvest, kui ta suviti Võrumaal vana­isa-vanaema juures olles sai sageli Pindi kirikus oreli taga musitseerida. «Need olid ilusad hetked. Mul õnnestus isegi jumalateenistustel orelil mängida. Võimas tunne valdas, kui Bachi imelised teosed oreliviledest võimsa kõla said,» meenutas ta. Samas kirikus on ta ristitud ja leeris käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles