Ukraina lapsed kolisid uutesse ruumidesse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalõna oli väljas ka eelmisel nädalal Valga vene gümnaasiumis aset leidnud heategevuslaadal. Seltsi juhi Ruslana Dovha sõnul jäädi osalemisega väga rahule.
Kalõna oli väljas ka eelmisel nädalal Valga vene gümnaasiumis aset leidnud heategevuslaadal. Seltsi juhi Ruslana Dovha sõnul jäädi osalemisega väga rahule. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga ukraina selts Kalõna sai äsja tuge pühapäevakooli tegevuse edendamiseks. Sellest sügisest tegutseb selts ka uutes ruumides.

Nii seltsi kui pühapäevakooli juhtiv Ruslana Dovha ütles, et uute ruumide saamine Valga linna Aia tänaval linnavalituse vastas asuvasse majja ongi neile kõige rõõmsam sündmus sel aastal.

«Meie koolis on kolm vanusegruppi, keda ei saa kokku panna. Kõige vanemas rühmas on tüdrukud, kes tahavad tõsiselt ukraina keelt õppida. Nooremad lihtsalt tahavad kultuuri omandada ja koos midagi organiseerida. Huvid on erinevad,» selgitas Dovha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles