Müügis majade hulk Valgamaal vähenes

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks

Kinnisvara vahendamisega tegeleva internetiportaali kv.ee andmetel pakuti Eestis novembris müügiks 4999 maja, aastaga on majade müügipakkumiste arv kerkinud 2 protsenti ning müüjad ootavad aastatagusest 12 protsenti kõrgemat hinda.

Harjumaal kui turu suurimas piirkonnas, kus asub üle poole majade müügipakkumistest, on pakkumisi aastaga lisandunud 4 protsenti. Harjumaa majade müügipakkumiste keskmine hind on portaali andmetel sama ajaga tõusnud 10 protsendi võrra, seisab ettevõtte kodulehel.

Suurim müügipakkumiste arvu tõus on Ida-Virumaal, tänavu novembris pakuti portaali kaudu müügiks 240 maja ehk aastatagusest 50 protsendi võrra rohkem. Kõige enam kahanes majade müügipakkumine Valgamaal, kus mulluse 199 maja asemel pakuti tänavu novembris müügiks 112 maja.

Kui majade müügipakkumiste arv portaalis on enamuses maakondades vähenenud ja osades suurenenud, siis pakkumiste hinnad on kasvanud kõikides maakondades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles