Pritsumehe Marid käsitöömasinatele hõlpu ei anna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MTÜ Pritsumehe Marid asutaja Anne Perlov näitab müügiruumis ainulaadset ja praktilist jalgade soojendamiseks ette nähtud soojenduspatja.
MTÜ Pritsumehe Marid asutaja Anne Perlov näitab müügiruumis ainulaadset ja praktilist jalgade soojendamiseks ette nähtud soojenduspatja. Foto: Arvo Meeks

Õpihimu hoidmise eest tunnustatud MTÜ Pritsumehe Marid on Puka vallas ühe katuse alla toonud käsitööhuvilised naised. Toetuste abil soetatud käsitöömasinad saavad seal tublisti vatti.

Kaks aastat tegutsenud ühenduse asutas 2012. aasta sügisel maakonna ja vabariigi aasta õppijaks valitud Anne Perlov, kelle sõnul oli vaja kohalikele käsitöömeistritele leida koht, kus koos käia ja oma hobiga tegeleda.

Kui fotograafiga Puka koolimajja jõudsime, askeldas koolihoone vanas osas, kuhu Pritsumehe Marid end sisse sättinud on, mitu kohalikku naist. «Käime siin koos kahel päeval nädalas, vajadusel ka tihedamalt. Oleme oma jõududega koolihoone vanas osas korda teinud viis ruumi,» selgitas MTÜ asutaja ja juhatuse liige Anne Perlov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles