Laada tulu läheb Aafrika, Ukraina ja Eesti lastele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga gümnaasiumi noormehed vasakult Mark Matsujev (vasakult), Vadim Lopatski ja Vjatšeslav Japrintsev olid reedesel heategevuslaadal ametis pannkookide ja vahvlite küpsetamisega. Ka küpsetisteks vajamineva taigna valmistasid poisid ise.
Valga gümnaasiumi noormehed vasakult Mark Matsujev (vasakult), Vadim Lopatski ja Vjatšeslav Japrintsev olid reedesel heategevuslaadal ametis pannkookide ja vahvlite küpsetamisega. Ka küpsetisteks vajamineva taigna valmistasid poisid ise. Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga vene gümnaasiumi õpilased korraldasid reedel koolis heategevusliku jõululaada, mille tulu läheb Aafrika laste õpingute ning Ukraina ja Eesti laste toetuseks. Kokku saadi 262 eurot.

Laada üks läbiviijatest, 12. klassi õpilane Viktoria Ossipuk tundis heameelt, et laat menukas oli. «Kogu kauba on valmistanud ja küpsetanud õpilased ise. Vaadake, 9. klassi poisid on ise taina teinud ja pakuvad siin kohe pannilt tulnud pannkooke moosiga,» ütles neiu tunnustavalt. Tublid pannkookide ja vahvlite küpsetajad olid Mark Matsujev, Vadim Lopatski ja Vjatšeslav Japrintsev.

Müügil oli mitut sorti pirukaid, piparkooke, vahvleid, küpsetisi, komme. Hea minek oli ka arvutijuppidest valmistatud kõrvarõngastel. Hinnad algasid 10 sendist ja küündisid 50–60 sendini. Ostmas käisid nii õpilased, õpetajad, koolitöötajad kui lastevanemad. Töötasid laadaloterii ja kohvik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles