Särav esitus tõi eripreemia

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ala põhikooli 5. klassi noormees Kevin Köster naasis üleriigiliselt noorte etlejate konkursilt eripreemiaga, mille ta pälvis Lydia Koidula proosapala esitamise eest. Fotol on Kevin koos juhendaja, Ala kooli eesti keele õpetaja Kaidi Kuškisega.
Ala põhikooli 5. klassi noormees Kevin Köster naasis üleriigiliselt noorte etlejate konkursilt eripreemiaga, mille ta pälvis Lydia Koidula proosapala esitamise eest. Fotol on Kevin koos juhendaja, Ala kooli eesti keele õpetaja Kaidi Kuškisega. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üleriigilisel noorte etlejate konkursil reedel Pärnus jäi žüriile silma Ala põhikooli 5. klassi poiss Kevin Köster, kes pälvis Koidula muuseumi eripreemia.

Kevin osales taolisel vabariiklikul konkursil esmakordselt ning väike närv tuli sisse küll. «Lootsin sinna sõites saada kõrgemat kohta, kuid kuulates kaasvõistlejate etteasteid, jäin oma esituse ja eripreemiaga väga rahule,» sõnas Kevin.

Suurim elamus oli noormehele kohtumine Contraga, kes oli ka žüriis. «Ta oli hästi lahe. Luges meile ette oma luuletusi, mis ta samal hommikul oli kirjutanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles