Lüllemäe põhikooli kohal hõljuvad murepilved

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lüllemäe põhikooli on viimasel ajal väiksemate maakoolide seas eeskujuks toodud. Paraku on edul ka oma hind, mis võib väiksele omavalitsusele üle jõu käia.
Lüllemäe põhikooli on viimasel ajal väiksemate maakoolide seas eeskujuks toodud. Paraku on edul ka oma hind, mis võib väiksele omavalitsusele üle jõu käia. Foto: Arvo Meeks

Meediasse on Lüllemäe põhikoolist viimasel ajal jõudnud hulk positiivseid sõnumeid: hüppeline õpilaste arvu kasv, noor kollektiiv, pingevaba õpe. Pingetest vaba kool siiski pole – tänavuse eelarve raha sai otsa juba oktoobris.

Karula vallavolikogu novembrikuu istungi protokollist võib lugeda keskerakondlasest voliniku Vilju Arna karmi hinnangut: «Kooli direktori tegemised on käärinud. Inimene ei pea kinni eelarvest, järelikult ei pea kinni oma kohustustest.»

Vallavanem Rain Ruusa sõnutsi oli kool vallavalitsuse raamatupidajale esitanud 21. oktoobri seisuga arveid juba saadud kaupade ja teenuste eest 2 259,43 euro ulatuses, mida ei ole võimalik tasuda, kuna nende jaoks puudub raha kooli eelarves. Aasta lõpuni tuleb aga tasuda elektri, vee, kanalisatsiooni, telefoni ja interneti eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles