Vabatahtlikud päästjad said tuge

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ants Järvmägi
Ants Järvmägi Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa vabatahtlikud päästjad said hiljuti siseministeeriumilt märkimisväärse rahasüsti. Samas jagub priitahtlikel pritsimeestel ka soove, mille täitumist pikisilmi oodatakse.

Näiteks pole MTÜ-l Sangaste Vabatahtlik Tuletõrjeühing ühe selle juhi Rein Arengu sõnul siiani isegi mitte depoohoonet. Praegu on komando tehnika, sealhulgas päästeautod mööda valda laiali. Komandole kuulub neli päästemasinat, millest kaht kasutavad pritsimehed aktiivselt, kaks on reservis. «Kõik neli on täiesti töökorras,» kinnitas Areng.

Depoohoone puudumisest hoolimata võib Sangaste vabatahtliku komando üldist seisu Arengu hinnangul pidada heaks. Ühe komando tugevusena tõi ta välja, et selle ridadesse kuuluva 31 vabatahtliku keskmine vanus on alla 40 eluaasta. «Seega saab enamik mehi olla rivis veel 20 aastat,» märkis Areng.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles