GALERII: Laada tulu läheb Aafrika, Ukraina ja Eesti lastele

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laat Valga vene gümnaasiumis
Laat Valga vene gümnaasiumis Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Valga vene gümnasistid korraldasid täna koolis teistkordselt heategevusliku jõululaada, mille tulu annetatakse Aafrika laste õpinguteks ning Ukraina ja Eesti laste toetuseks.

Laada üks läbiviijatest, 12. klassi õpilane Viktoria Ossipuk tundis heameelt, et laadal selline menu on. «Õpilased on ise kõik laadal müüdava kauba valmistanud ja küpsetanud. Vaadake, 9. klassi poisid on ise taigna valmistanud ja pakuvad siin kohe pannilt tulnud pannkooke moosiga,» ütles neiu tunnustavalt. Tublid pannkookide küpsetajad olid Mark Matsujev, Vadim Lopatski ja Vjatšeslav Japrintsev.

Müügil olid mitut sorti pirukad, piparkoogid, vahvlid, küpsetised, kommid. Hea minek oli ka arvutijuppidest valmistatud kõrvarõngastel. Hinnad algasid 10 sendist ja küündisid 50-60 sendini. Ostmas käisid nii õpilased, õpetajad, koolitöötajad kui lapsevanemad. Töötasid laadaloterii ja kohvik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles