Kooli pööning sai korda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla koolis on remonditöid tehtud juba mitu aastat ning vastavalt rahalistele võimalustele jätkatakse nendega ka edaspidi.
Hargla koolis on remonditöid tehtud juba mitu aastat ning vastavalt rahalistele võimalustele jätkatakse nendega ka edaspidi. Foto: Monika Rogenbaum

Taheva vallas asuva Hargla kooli remont jätkus ka sellel aastal. Kui mullu soojustati fassaad ning rajati varikatused, siis tänavu võeti ette pööning.

Taheva vallavanema Monika Rogenbaumi sõnul soojustati novembris puistevillaga Hargla kooli idakorpuse pööning ning sinna ehitati käigutee. Samuti paigaldati maja uuemasse ossa tuletõkkeuks.

Hoone ulatuslikum rekonstrueerimine võeti ette 2013. aastal, kui soojustuse said fassaadid, vahetati välja osa aknaid-uksi, rajati vajalikud varikatused ning paigaldati esimesele ja teisele korrusele tuletõkkeuksed. «Varem on uuendatud hoone katus ja elektripaigaldis, samuti vahetatud välja aknaid ja uksi,» täpsustas vallavanem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles