President ja Riigikogu esimees tervitasid noori

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves Noorteparlamenti tervitamas.
President Toomas Hendrik Ilves Noorteparlamenti tervitamas. Foto: Erik Peinar/Riigikogu

Riigikogu esimees Eiki Nestor ütles täna, 5. detsembril Noorteparlamenti avades, et ta usub noortel olevat rohkem sallivust teistsuguste inimeste suhtes, rohkem lugupidamist oponentide suhtes ning avatust nende inimeste suhtes, kes praeguseid noori peaks kunagi parlamenti valima.

«Parlament kipub usalduses olema pigem tagapool. See on ka loogiline. Parlament on see koht, mille peale inimestel ongi õigus rõõmustada ja kurvastada ja vahel ka vihastada, kui on põhjust,» rääkis Nestor. Tema sõnul on normaalne, et Riigikokku kandideerivad erinevad inimesed, olgu nad noored poliitikud erakondade noorteühendusest, telestaarid, näitlejad, muusikud, insenerid või juristid.

«Kõik nad võivad parlamendis saada edukaks ja kõik nad võivad ka läbi kukkuda. Oluline on, et siia tuldaks oma mõtetega, sest läbi löövad need, kel on mingi idee,» rääkis Nestor.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles