Sõprade külaskäik tõi Tõrva Kodu elanikele rõõmu

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbralik koer Chappy võitis kohe kõigi südamed.
Sõbralik koer Chappy võitis kohe kõigi südamed. Foto: Lea Margus / Valgamaalane

Valga kodutute loomade varjupaik tegi koostöös Valga koerteklubiga ühiskülastuse Tõrva erivajadustega inimeste kodusse, et tänada sealseid elanikke abi eest ja pakkuda meelelahutust.

«Meid on siia ammu juba külla kutsutud. Tekkis mõte, et kuna ise olen Valga koerteklubi liige, kutsun klubi koerad ka, siis on huvitavam,» ütles Valga loomade varjupaiga juhataja Helle Raja. «Nagu näha, tekitab esinemine siin omajagu elevust. Paraku saab varjupaiga koeri ainult silitada, selliseid asju nagu koerteklubi koerad nad teha ei oska. Tahtsime ka näidata, milleks koer üldse võimeline on,» lisab ta.

Koerteklubi propageerib hea koerapidamise tava, näidates, et koerad ei pea olema ainult õues ja ketis ning et neile saab igasuguseid asju õpetada, nendega koostööd teha. «Nad on kui pereliikmed, kellega toredaid tegevusi arendada,» rääkis Raja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles