Populaarne võistlussari alustab taas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Start jooksule ja ka võistlussarjale endale on antud. Nüüd jääb üle ainult finišijoon ületada.
Start jooksule ja ka võistlussarjale endale on antud. Nüüd jääb üle ainult finišijoon ületada. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Neljapäeval, 27. novembril hõivasid Valga spordihalli noored kergejõustiklased. Maha peeti TV 10 olümpiastarti Valgamaa esimene etapp.

Populaarsel võistlussarjal on käsil juba 44. hooaeg. Tänavusele hooajale registreerus üle Eesti 35 kooli, mida on ühe võrra rohkem kui möödunud aastal. Valgamaalt osaleb sarjas kaks kooli – Valga põhikool ja Tõrva gümnaasium. Võistlussarja esimene etapp toimub 6. detsembril Tartus ning kogu hooaeg kulmineerub finaaletapiga 11.–12. juunil 2015 Kuressaare staadionil.

Võistlussarja etappidele pääsemiseks tuleb täita osalejatele kehtestatud normid ning selleks korraldataksegi eelnevalt maakondlikud etapid. Neljapäevasel etapil osales 65 noort spordisõpra Valgast ja Tõrvast. Võistluste peakohtuniku Riho Meri sõnul oodati ka teiste Valgamaa koolide aktiivsemat osavõttu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles