Külade ja MTÜde eestvedajad said hingele pai

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta teo vääriliseks tunnistati mullu MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla õpilasmalev. Õpilasmalevat meeskond, kelle eesotsas olid Aile Viks ja Marek Mekk, viis noored kokku ettevõtjatega, kelle juures nad said reaalselt tööinimese eluga tutvust teha.
Aasta teo vääriliseks tunnistati mullu MTÜ Valgamaa Noorsootöökeskus Tankla õpilasmalev. Õpilasmalevat meeskond, kelle eesotsas olid Aile Viks ja Marek Mekk, viis noored kokku ettevõtjatega, kelle juures nad said reaalselt tööinimese eluga tutvust teha. Foto: Arvo Meeks

Kolmapäeval pälvisid Sangaste rahvamajas tunnustuse maakonna tegusaimad mittetulundusühingud ja väärt kodupaigad.

Tegusa kodupaiga tiitli sai Ritsu küla, kus külaselts tegutsenud juba 10 aastat. Seltsi eestvõttel saavad teoks jaanipäeva- ja jõulupeod ning külapäev, ühised suusasõidud ja heakorratööd. Ühiselt on ellu viidud mitu projekti: rajatud spordiplats, külaplats laste mänguväljakuga, kõlakoda, valminud külakeskus.

Tekkinud on tõeline kogukonnakeskus, kuhu koondunud Ritsu lasteaed-algkool, spordibaas, Helme raamatukogu ja külakeskus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles