Rehvidel ilmnesid erinevad puudused

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kontrollis sõidukite spidomeetreid, rehvirõhku ja rehvimustri sügavust.
Politsei kontrollis sõidukite spidomeetreid, rehvirõhku ja rehvimustri sügavust. Foto: Politsei

Pühapäeval, 23. novembril ootas politsei kõiki huvilisi kontrollima Valga lähistele oma sõiduki spidomeetri näitu ja rehvide seisukorda.

Valga politseijaoskonna vanemliikluspolitseiniku, vanemkomissar Kaimar Karmi sõnul kontrolliti Tõlliste vallas Valga-Uulu maantee 8. kilomeetril kokku kümne sõiduki spidomeetrit, rehvirõhku ja rehvimustri sügavust.

«Kõikidel kontrollitud sõidukitel olid all talverehvid, mis vastasid nõuetele. Ühe autojuhi tähelepanu juhiti sellele, et tema masina lamellrehvid on miinimummõõdu lähedal, kahel sõidukil oli rehvirõhk liialt madal ja kahel liiga suur,» andis vanemkomissar teada.

Kontrollimisel avastati ka, et ühel sõidukil olid all naastrehvid, mis on valmistatud aastal 2004. Autojuhil soovitati need kaasaegsemate ja töökindlamate vastu vahetada. Politseilt said kõik aktsioonist osavõtjad meenena kaasa aknakraabitsa, rehvirõhu- ja mustri sügavusmõõturi ning teabelehe rehvidest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles