Sõidukid põrkasid kokku

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Puurina-Lüllemäe-Litsmetsa tee 13. kilomeetril
Liiklusõnnetus Puurina-Lüllemäe-Litsmetsa tee 13. kilomeetril Foto: Politsei

Politsei sai kolmapäeval, 26. novembril kell 15.55 teate Valga maakonnas Karula vallas Valtina külas Puurina-Lüllemäe-Litsmetsa tee 13. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest.

Esialgsetel andmetel kaldus sõiduauto Nissan Almera, mille roolis oli 43aastane mees, valesti valitud sõidukiiruse tõttu libedal teel vastassuunavööndisse, kus põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Kia Sportage, mida juhtis 64aastane mees.

«Mõlemat sõidukit juhtinud mehed olid kained ja omavad juhtimisõigust. Samuti vastasid sõidukite rehvid nõuetele. Õnnetuses inimesed kannatada ei saanud, autojuhid jõudsid süü osas kokkuleppele ning pöörduvad edasi kindlustusseltsi poole,» rääkis politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak.

Sündmuskohal käisid ka päästjad, kes kõrvaldasid süttimisohu ja puhastasid sõidutee.

Valga politseijaoskonna patrullitalituse juht Renee Sildnik ütles, et teeoludele ja sõidukogemusele vastava ohutu kiiruse valik on põhitõde, kuidas selliseid õnnetusi vältida. «Pigem alustage sõitu varem, kui et panete end ja teisi liigse kiirustamisega ohtu,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles