Peaministrikandidaat külastab Kagu-Eestit

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts
Juhan Parts Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees / Scanpix

IRLi peaministrikandidaat Juhan Partsi ülemaaline maksureformi tuur jõuab täna Kagu-Eestisse, kus ta tutvustab erakonna välja pakutud madalapalgaliste maksureformi. Visiidi käigus kohtub Parts Valga- ja Võrumaa ettevõtjatega ja elanikega.

Muuhulgas külastab Parts AS Valga Gomab Mööblit ja AS Antsla Innot ning kohtub OÜ Lõunapiim ja metsavenna talu peremehe Meelis Mõttusega. Lisaks Partsile võtab visiidist osa Riigikogu liige Priit Sibul.

Partsi sõnul soovib ta järgmiste kuude jooksul kohtuda võimalikult paljude inimestega üle Eesti, külastada ettevõtteid, küla- ja asumiseltse, et kuulata inimeste mõtteid. Samuti tutvustab ta IRLi madalapalgaliste maksureformi ning programmi.

Peaministrikandidaadi hinnangul on eelseisvad Riigikogu valimised Eestile viimase aastakümne kaalukaimad. «Järgmine valitsus peab leidma lahendused mitmetele olulistele küsimustele, nagu majandusele uue kasvu andmine, inimeste sissetulekute kasv ja Eesti julgeoleku kindlustamine. Me ei tohi maha magada nende vajalike otsuste tegemist, sest iga kaotatud aasta on riigi arengu seisukohast suure kaaluga,» rääkis Parts.

Juhan Parts tutvustab detsembri keskpaigani kestva tuuri käigus Eesti elanikele IRLi madalapalgaliste maksureformi. Reformi tulemusena vabastataks kuni 500 eurot teenivad inimesed tulumaksu maksmisest. Vähem tulumaksu maksaksid ka kuni 846 eurot teenivad inimesed, kelle täiendava tulumaksuvabastuse suurus sõltub palganumbrist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles