Politseinikud ja abipolitseinikud said tänu osaliseks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal (vasakult), vallavolikogu korrakaitsekomisjoni esimees Kalev Lemmik ja vallavanem Kalev Laul tunnustasid teiste seas abipolitseinik Rita Pärnikut.
Otepää vallavolikogu esimees Jaanus Raidal (vasakult), vallavolikogu korrakaitsekomisjoni esimees Kalev Lemmik ja vallavanem Kalev Laul tunnustasid teiste seas abipolitseinik Rita Pärnikut. Foto: Monika Otrokova

Eesti Politsei 96. aastapäeva puhul tunnustati 21. novembril Otepää valla tublisid politseinikke ja abipolitseinikke. Juba traditsiooniks saanud jõustruktuuride tunnustamise viis läbi Otepää vallavolikogu korrakaitsekomisjon, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Karupesa hotellis toimunud pidulikul õhtusöögil tunnustasid ja tänasid Otepää korrakaitsjaid volikogu esimees Jaanus Raidal, vallavanem Kalev Laul ning vallavolikogu korrakaitsekomisjoni esimees Kalev Lemmik. Külalisena viibis kohal politsei Valga politseijaoskonna juht Tiit Allik.

Otepää valla tänukirjad pälvisid abipolitseinikud Aleksander Mõttus, Voldemar Tilga, Madis Mõistus, Rita Pärnik, Mari Mõttus, Urmas Kuldmaa, Leonid Liivamägi, Erge Vaiksoo, Varmo Kolk, Sergei Gergalo ja Mario Kants, uurija Anu Nigol ning piirkonnapolitseinik Jaanus Kokkonen. Tubli töö eest tänati veel ka uurija Tiiu Kannest ja vanemspetsialist Marika Vesket.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles