Maakonnas «Maale elama» edulugusid napib

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Maale elama» algatusest võiksid kinni hakata ka ettevõtjad. Eeskuju on Valgamaal juba näidanud Sangaste Rukki Maja, kelle turundusjuhi Oliver Loode sõnutsi käidi messil Rukki Majale uut peremeest otsimas.
«Maale elama» algatusest võiksid kinni hakata ka ettevõtjad. Eeskuju on Valgamaal juba näidanud Sangaste Rukki Maja, kelle turundusjuhi Oliver Loode sõnutsi käidi messil Rukki Majale uut peremeest otsimas. Foto: Peeter Langovits / Postimees / Scanpix

Algatusel «Maale elama» pole Valgamaal veel suuri edulugusid ette näidata. Omavalitsusjuhid siiski loobumismõtteid ei mõlguta, vaid katsuvad tulevikus paremini toimida.

«Maale elama» kodulehe järgi on Valga maakonnast algatusega ametlikult liitunud neli omavalitsust: Hummuli, Helme, Taheva ja Otepää vald, kellest Taheval kõige pikemad kogemused. Oma boksiga oldi väljas esimesel, Lõuna-Eesti kogukondadele keskendunud pilootmessil 2013. aastal.

Tänavu siiski messil osalemisest loobuti. «Meie suurem huvi on kodulehel üleval olla, sest väga suurt tulemust ühe messiga ei saavuta. Pigem peab pidevalt ennast nähtaval hoidma,» julges vallavanem Monika Rogenbaum messi efektiivsuses kahelda. Tõsi, mõni 2013. aasta messikülastaja võttis hiljem uuesti ühendust, kuid Rogenbaum ei julgenud väita, et messikülastajatest oleks keegi hiljem Tahevale kolinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles