Pruutkleidid valmivad lausa lauldes

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pulmakleitide salongis on võimalus valida oma lemmikkleit paarikümne kleidi hulgast, mida saab siis osta või laenutada. Valgalanna Veronika Šeršunovitš näitamas hetkel salongis olevat kallimat, 300 eurot maksvat pulmarüüd.
Pulmakleitide salongis on võimalus valida oma lemmikkleit paarikümne kleidi hulgast, mida saab siis osta või laenutada. Valgalanna Veronika Šeršunovitš näitamas hetkel salongis olevat kallimat, 300 eurot maksvat pulmarüüd. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgalanna Veronika Šeršunovitš on teoks teinud kaks unistust: asutas õmblusettevõtte ja avas pulmakleitide salongi. Sellega aga tema loomeind ei piirdu ja juba on uued sihid silme ees.

Töötukassast saadud stardirahaga asutas naine mullu OÜ Dorcas ja hakkas elatusraha teenima õmblustöö ning peo- ja pulma­kleitide laenutamise ja müügiga. Kuna ateljee asub naise korteris, jäi pruutkleitide väljapanekuks ruumi napiks. Nii avaski ta tänavu suvel Valgas Pärna puiesteel salongi, kus olemas kõik pruudile pulmatseremooniaks vajalik.

Välja on pandud pulmakleidid, mida saab nii osta kui laenutada, lisaks loorid, kindad, pruudipärjad, kingad, käevõrud ja muud pidulikud aksessuaarid. Laenutada saab ka valgeid kasukaid, mis sobilikud pulmakleidi peal kandmiseks. «Õmblusmasinad on mul endiselt kodus ja õmblustööga tegelen seal. Õmblen soovi korral ka pulmakleite, kuid sellest peab vähemalt kuu ette teada andma,» sõnas Sersunovitš.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles