Homme saabub Valga linna jõulupuu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linna jõuab jõulukuusk teisipäeval. Fotol jõulutulede süütamine linna kuusepuul.
Valga linna jõuab jõulukuusk teisipäeval. Fotol jõulutulede süütamine linna kuusepuul. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisipäeval, 25. novembril tuuakse Valga jõulukuusk. Seoses sellega on Valga-Uulu maanteel ning Valgas Transpordi tänvaval, Tartu tänaval, Pärna puiesteel ja Kesk tänaval kella 10-16 liiklus häiritud.

Linnavalitsuse loodab mõistvale suhtumisele ja palub võimalusel nende tänavate äärde autosid mitte parkida.

Kuuse teekonda saab jälgida linnavalituse kodulehel oleval kaardil.

Kuusepuu kasvab Metsniku kordoni kinnistul Valgamaal Tõlliste vallas Valga-Uulu maantee seitsmendal kilomeetril. Puu on umbes 20 meetri kõrgune ja ligikaudu 54 aastat vana.

Linna jõulukuuse meeskonnas on Rahel Puit OÜ tõstuki ja treileriga, AMC TRANS OÜ kraanaga, FIE Sulev Trahv traktoriga, Tänavavalgustuse OÜ autotõstukiga ning linnavalitsuse metsnik ja linnahooldusameti töötajad. Kuuse teekonda aitavad turvaliseks teha AS Elion, AS Eltel Networks, Elektrilevi OÜ ning Valga politseijaoskonna töötajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles