Autost päästeti kaks inimest ja kolm koera

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liiklusõnnetus Hummuli vallas
Liiklusõnnetus Hummuli vallas Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Reedel, 21. novembril kl 9.47 said päästjad väljakutse Hummuli valda Soe külla, kus sõiduauto BMW oli libisenud kraavi ja paiskunud katusele. Päästjad lõikasid maha auto uste avamist takistavad puud ning aitasid sõidukist välja mehe, naise ja kolm koera. Meedikute abi nad ei vajanud.

Kohal käis ka politsei, kes selgitas välja, et autojuht oli kaine, sõiduki rehvid vastasid nõuetele ja ka turvavarustust kasutati nõuetekohaselt. «Arvestades, et sõidutee oli libe, võib õnnetuse põhjuseks nimetada teeoludele mittevastava sõidukiirust ja -võtteid,» ütles politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja Maria Gonjak.

Ta lisas, et politseile teadaolevalt toimus Valgamaal reedest pühapäevani kaks liiklusõnnetust ning mõlemad olid põhjustatud libedusest.

Libedus andis reedel tööd päästjatele rohkemgi. Ninelt käisid nad Valgamaal aitamas kaht veoautojuhti. Esimesel juhul laenasid päästjad kette, et veoauto saaks sõita mäest üles. Teisel juhul oli kaldunud furgoon kraavi. Päästjad kõrvaldasid sõidukil süttimisohu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles