Aseesimees astus erakonda

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastloodud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Otepää osakonna esimees Teet Reedi.
Vastloodud Sotsiaaldemokraatliku Erakonna Otepää osakonna esimees Teet Reedi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallavolikogu aseesimees Teet Reedi liitus Sotsiaaldemokraatliku Erakonnaga.

«Mulle on juba pikka aega teinud muret, et Eesti ühiskond ei tunne huvi oma inimeste käekäigu vastu. Seda iseloomustavad palgavaesus, mis väljaspool keskusi väga karmilt pitsitab, sisuliselt olematud lapsetoetused, maapiirkondades vähesed töökohad, keeruliselt kättesaadav ümberõpe. Sellele loetelule ei saa siinkohal veel punkti panna. Vaja on hoolivat suhtumist iga inimese vastu,» selgitas Reedi.

Otepää poliitik peab enda sõnul oluliseks, et inimestele loodaks võimalused hästi hakkama saada. «Mulle on vastumeelne toorkapitalism, kus kehtib tugevama õigus ning uppuja päästmine on uppuja enda asi. Väikese riigina ei saa me seda endale lubada, oluline on iga inimene.»

«Meil on hea meel, et Teet Reedi ühines sotsiaaldemokraatidega. Tema kogemused ning varasem tegevus on eeskujuks, kuidas kohalikku kogukonda kaasata ning seista kogukonnale oluliste küsimuste eest,» ütles Riigikogu liige ja Valgamaa sotsiaaldemokraatide esimees Rein Randver.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles