Konkurss keskendub lapse rõõmule

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva Mõmmiku lasteaia Nuuskmõmmiku rühma lapsed tõid ühe meelistegevusena looduses välja lillede korjamise.
Tõrva Mõmmiku lasteaia Nuuskmõmmiku rühma lapsed tõid ühe meelistegevusena looduses välja lillede korjamise. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Naerata Ometi MTÜ korraldab esimest aastat heategevuslikku fotokonkurssi, mille läbiv teema on «Lapse rõõm».

Pilte saab esitada novembri lõpuni. 1.–31. detsembrini on avatud SMS-hääletus, mille tulu läheb puudust kannatavate perede ja laste aitamiseks.

Konkursiga soovivad korraldajad juhtida tähelepanu positiivsetele olukordadele meie elus, jättes kõrvale meid ümbritsev negatiivsus.

«Oleme hääletuse sidunud SMS-annetuse teenusega, et rahastada käimasolevaid ning tulevasi projekte. Ühe SMSi hind on 96 senti. Kampaaniast saadav tulu läheb konkursi kulude katmiseks ja puuduses perede ning laste aitamiseks,» sõnas üks konkursi korraldajatest Kuno Kompus.

Osalema on oodatud kõik, pilte saab esitada veebiaadressil http://foto.naerataometi.ee. Hääletus algab 1. detsembril.

Kõigi osalejate vahel loositakse välja mitu põnevat auhinda. Žüriihääletusel 1. koha saaja saab kinkekaardi neljale laevareisiks Tallinn–Stockholm–Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles