GALERII: Eesti - Läti programmi vahepeatuse tähistamine

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 21. novembril tähistati Valga raudteejaamas Eesti – Läti piiriülese koostöö programmiperioodi 2007-2013 lõppemist ning tehti väike tagasivaade selle aja jooksul tehtud projektidele.

Koostööprogrammiga samaaegselt toimus ka raamatu „Eesti – Läti lood“ esitlus. Katkendeid raamatust esitati kohaletulnutele etteastete vahepeal videode vahendusel. Lugude autoriteks on kaheksa Eesti ja Läti ajakirjanikku ning rohked fotod on tehtud just selle raamatu jaoks Eesti ja Läti fotograafide poolt.

Valga raudteejaama valmistas koosviibimiseks ette Tartu Uus Teater ning omapäraseks muutis selle oma valgusdekoratsioonide ning valgusinstallatsioonidega Aleksandr Šelepin. Külaliste hulgas viibisid ka Valga linnapea Kalev Härk, Valka linnapea Vents Armands Krauklis, Läti Vabariigi suursaadik Juris Bone ning siseminister Hanno Pevkur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles