Ettevõtjad kohtuvad Riigikogusse pürgijatega

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrva avatud noortekeskuses on täna kõlas vabatahtlikud Tõrva Kodust.
Tõrva avatud noortekeskuses on täna kõlas vabatahtlikud Tõrva Kodust. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Täna, 21. novembri õhtul saab teoks Tõrva piirkonna ettevõtjate kohtumine erakondade esindajatega, kes hakkavad 2015. aastal Kagu-Eestist Riigikogusse kandideerima, andis teada Siim Ausmees Tõrva linnavalitsusest.

Kohtumise põhiteema on maaettevõtluse areng aastatel 2015-2020. Jutuks tuleb, milliseid võimalusi näevad kandidaadid maaettevõtluse arendamiseks. Samuti see, et mida saaksid nad Riigikogu uues koosseisus teha, et Kagu-Eestis säiliksid töökohad ja ettevõtjad looksid neid ka juurde. Kõne all on seegi, mida saaksid riik ja omavalitsused selles osas ära teha ning millised on erakondade mõtted ettevõtlusega seonduvalt.

Kokkusaamisel on lubanud osaleda Reformierakonnast Hanno Pevkur, Isamaa ja Res Publica Liidust Priit Sibul, Keskerakonnast Heimar Lenk, Vabaerakonnast Urmas Ott, Konservatiivsest Rahvaerakonnast Merry Aart ja

Sotsiaaldemokraatlikust Erakonnast Tarmo Tamm.

Üritus algab kell 17 Tõrva avatud noortekeskuse seminariruumis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles