Turismi arendavad sihtasutused Valgamaal ühinevad

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org
Valgamaa arenguagentuuri juht Rein Org Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää vallavolikogu kiitis 20. novembri istungil heaks SA Otepää Turism ühinemise Valgamaa Arenguagentuuriga. Otsusega anti sihtasutuse nõukogule asutajapoolne heakskiit ühinemisprotsessiks.

Arenguagentuuri juht Rein Org kiitis vallavolikogu otsuse igati heaks. "Meie pisikeses maakonnas on lubamatu, et ühe ja sama teemaga tegelevad paraleelselt kolm sihtasutust, Valgas, Tõrvas ja Otepääl. On hea meel, et Otepää rahvaasemikud on teinud teedrajava koostööotsuse. Sellest otsusest võidavad kõik, nii Valgamaa tervikuna kui Otepää maakonna turismimajakana", ütles Org.

Oru sõnul tuleb nüüd väga täpselt selgeks rääkida varalised suhted. "Otepää Turism on tubli tööd teinud ning mitmete edukate projektide toel ehitanud üles toimiva turismiinfokeskuse. Nüüd ootab Otepää turismirahvas kindlust, et ühinemise korral infokeskuse võimekus ei kannataks. Saame selle kindluse ühinemislepinguga anda", kinnitas Org.

Ettepaneku ühendada Valgamaa kolm turismivaldkonna sihtasutust (Otepää Turism, Tõrva-Helme Turism, Valgamaa Arenguagentuur) tegi Valgamaa Arenguagentuur, lähtudes otstarbekuse ja maksumaksja raha kokkuhoiu motiividest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles