Kõik lapsed peavad saama võimaluse õnnestuda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Arrak
Anne Arrak Foto: Sirje Lemmik / Valgamaalane

Neljapäeval Valga kultuuri- ja huvialakeskuses toimunud Valgamaa Rajaleidja korraldatud konverentsile olid kohale tulnud maakonna õpetajad, tugispetsialistid, omavalitsuste ametnikud, noorsootöötajad ning lastega seotud valdkondade esindajad.

Ettekannetega esinesid erinevate Rajaleidja keskuste spetsialistid.Valgamaa Rajaleidja keskuse psühholoog Endla Lõkova arutles õpilaste andekuse teemal, keskuse infotöötaja Aive Aru-Raidsalu esitles oma  magistritööd, milles  analüüsiti koolist väljalangevust õpiedutute ja edukate õpilaste hinnangul.

Jaanikese kooli direktor Anne Arrak rääkis kohaletulnutele autistlike joontega õpilaste õpetamisest Jaanikese koolis. Kriisijuhtumitest haridusasutustes, kriisisekkumisest ja psühhosotsiaalse toe tagamisest kriisiintsidendi järel rääkis  kriisinõustaja,MTÜ Kriisinõustamise ja Eneseleidmise Keskuse Mahena juhataja Tiina Naarits-Linn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles