Valgamaa kogub Soomes tuntust

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mardilaat Helsingis 2010. aastal.
Mardilaat Helsingis 2010. aastal. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Helsingi Kaapelitehdas kultuurikeskuses on 22.–23. novembril juba 31. mardilaat. Laadal ja messil tutvustatakse peamiselt Eesti kultuuri, müüakse käsitööd ja toitu ning tutvustatakse vaatamisväärsusi ja Eestis puhkamise võimalusi.

Mardilaat on Soome-Eesti kultuurisuhteid edendava Tuglase seltsi igasügisene suursündmus juba aastast 1983. Seekordse mardilaada tähelepanu keskmes on Viljandimaa, kuid SA Lõuna-Eesti Turism turundusspetsialist Maarja Paulus kinnitas, et kohal on ka Valgamaa inimesi.

Messi turismiringis tutvustavad Lõuna-Eestit ühiselt SA Lõuna-Eesti Turism, SA Tartumaa Turism, Peipsimaa Turism ja Kubija hotell-loodusspaa. «Turismiringis on Valgamaalt esindatud Signe Hunt Valgamaa arenguagentuurist, kellel lisaks Lõuna-Eestit tutvustavatele üldmaterjalidele kaasas Valgamaa turismimaterjalid,» ütles Paulus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles