Vallavalitsuse keldrisse tulevad kangasteljed

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merle Soonberg
Merle Soonberg Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eelmisel nädalal istusid ühise laua taga Otepää käsitöölised, et arutada, millega sisustada pikki pimedaid talveõhtuid, andis teada Otepää vallavalitsuse kommunikatsioonijuht.

Merle Soonberg ütles, et käsitööhuvilised soovisid õppida midagi uut ja huvitavat, kuid meelde võiks tuletada ka ununenud oskusi. «Näiteks üks ununenud vana oskus on kangastelgedel kudumine. Selle meeldetuletamiseks pannakse vallavalitsuse keldris asuvatesse Kinnaspunkti ruumidesse üles kangasteljed,» rääkis Soonberg. Kõik huvilised saavad oma oskusi meelde tuletada ning algajad saavad omandada algtõdesid kangakudumisest.

Kord kuus kolmapäeval hakkab Kinnaspunktis olema ka õmbleja, et anda näpunäiteid, kuidas sobimatu riideese endale sobivaks meisterdada. Õmblusmasin on kohapeal olemas ning riideeseme saab kohe valmis teha.

Iga kuu esimesel ja kolmandal teisipäeval hakkavad Kinnaspunkti ruumides tegutsema õpitoad. Õpitubade kohta saab infot vallalehest Otepää Teataja, kuulutuste stendidelt ning Otepää valla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles