Pika abielu auks kõlas paaridele kultuurikeskuses taas pulmamarss

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba teist aastat järjest korraldab Valga maavalitsus koostöös Valga kultuurikeskusega toreda austamisgala pikka aega abielus olnud paaridele. Ka sel korral sisenesid paarid teatrisaali fuajeesse pulmamarsi saatel.
Juba teist aastat järjest korraldab Valga maavalitsus koostöös Valga kultuurikeskusega toreda austamisgala pikka aega abielus olnud paaridele. Ka sel korral sisenesid paarid teatrisaali fuajeesse pulmamarsi saatel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kultuurikeskuses austati reede õhtul Valgamaa abielupaare, kel täitus või täitub tänavu 25, 50 või enam abieluaastat. Pulmamarsi saatel sisenes teatrisaali fuajeesse 28 paari.

Malle ja Raido Mõttusel täitus 25 aastat abielu registreerimisest aprillis. Kuigi mõlemad on pärit Otepää kandist ning haridustki omandati ühes kutsekoolis, said tulevased kaasad lähemalt tuttavaks Pühajärve sovhoosis töötades. «Tutvusime meie osakonna juhataja sünnipäeval,» meenutas Malle Mõttus.

Paaril on kolm last, neist kaks juba täiskasvanud; noorim, 13aastane poeg on aga tubli tantsupoiss. Kolmandat aastat ollakse ka vanavanemate rollis. Naine iseloomustas oma kaasat kui hoolivat, sõbralikku ja töökat meest. Raido sõnul on tema abikaasa lahke ja abivalmis inimene.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles