Abiandjad lahkasid valupunkte

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel tõi suure probleemina välja, et tihtipeale info abivajajateni ei jõua.
Valga linnavalitsuse sotsiaalabiameti juhataja Meeli Tuubel tõi suure probleemina välja, et tihtipeale info abivajajateni ei jõua. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Vaimse tervise teabepäeval Valga haiglas tõdesid osalejad, et psühholoogide nõu ja abi peaks olema kättesaadavam – muidu võib abivajajal elu untsu minna.

Infopäev «Kuidas oma elu (mitte) untsu keerata?» oli ennekõike mõeldud vaimse tervise spetsialistidele ning kohalikele otsustajatele.

Töögruppides olid kõne all valdkonna tugevused ja kitsaskohad Valgamaal nii laste, täiskasvanute kui eakate seisukohast. Juttu tuli teadlikkuse tõstmisest ning sellest, milline peaks olema tervist edendav keskkond ja kuidas seda luua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles