Tunnustus pani tegusal pereisal jala tudisema

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hummuli valla tubli isa Enn Nugis arvab, et inimeste tegemisi on vaja märgata ja tunnustada. Volikogu liikmena tunneb ta heameelt, et Hummuli vallavalitsus on vallakodanike tunnustamisele suurt rõhku pannud.
Hummuli valla tubli isa Enn Nugis arvab, et inimeste tegemisi on vaja märgata ja tunnustada. Volikogu liikmena tunneb ta heameelt, et Hummuli vallavalitsus on vallakodanike tunnustamisele suurt rõhku pannud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Isadepäeva tähistamisel neljapäeval Hummuli rahvamajas selgus valla selle aasta tubli isa, kelleks valiti 41aastane kolme lapse isa Enn Nugis. Samas said väikesed vallakodanikud hõbelusika ning avati näitus.

«See tuli nüüd küll üllatusena, nagu vesi pähe. Jala võttis kohe tudisema, kui rahva ette kutsuti. Samas on see hea tunne, tiitel teeb rõõmu,» sõnas mees vahetult pärast tunnustamist. «Märkamist, head sõna ja tunnustamist ükskõik mis moel on vaja, seda pole kunagi palju.»

Tubli isa on elupõline Hummuli valla elanik, kes oma aktiivsusega pälvinud vallaelanike austuse ja lugupidamise. Abikaasa Ingridiga on nad üles kasvatanud kolm toredat ja õpihimulist last. Vanem tütar, 22aastane Ester õpib Tartu Ülikoolis, 18aastane Eliise lõpetab kevadel Nõo reaalgümnaasiumi ja 11aastane Reno õpib Hummuli põhikooli 5. klassis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles