Bussipiletid muutusid defitsiitseks kaubaks

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praegu saab Valgas linnaliinide bussipileteid hankida vaid siis, kui avatud on Valga jaamahoones paiknev Cargobusi esindus. Laupäeval ja pühapäeval on see paraku suletud.
Praegu saab Valgas linnaliinide bussipileteid hankida vaid siis, kui avatud on Valga jaamahoones paiknev Cargobusi esindus. Laupäeval ja pühapäeval on see paraku suletud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Bussiga Valgas sõitjad peavad nädalavahetusel pileti ostma bussijuhilt, kes aga küsib selle eest rohkem raha, kui pilet teistel päevadel jaamahoones maksab. Õnneks peaks olukord peagi paranema.

Mõnigi Valga linnaliinide bussipiletit osta sooviv inimene on saanud laupäeval või pühapäeval ebameeldiva üllatuse osaliseks, seistes silmitsi Valga jaamahoones Cargobusi ruumides asuva piletimüügikoha suletud luugiga. Nendel päevadel jaamast pileteid ega kuukaarte osta ei saa.

«Täiesti hull olukord,» oli valgalane Mare Lõoke pahane. «Läksin laupäeval ilmaasjata jaama – selgus, et ei saagi piletit osta. Mujal seda aga linnas ka ei müüda. Bussi pealt ostes on pilet ju kallim – pensionärile on aga iga sent tähtis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles